- 2,5 kg. piersici,
- 1 kg. zahar,
- 1 pahar apa (250 ml),
- 1 lamaie
Se spala piersicile si se decojesc (se pot opari putin) apoi se taie jumatati. Punem apa cu zaharul pe foc si il lasam sa se faca un sirop mai consistent. Tragem cratita de pe foc si punem toate piersicile si lasam 10 -15 min sa se patrunda. Punem dulceata din nou pe foc si fierbem la foc mare mesteand usor pana se leaga dulceata. La sfarsit adaugam zeama de lamaie. Se pune rece in borcanele sterilizate si se da la camara. Este foarte buna !
.
4 comentarii:
DACA ITI FACE PLACERE , TI-AM OFERIT UN PREMIU LA MINE PE BLOG!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!Pupici.
Iti multumesc frumos pentru premiul oferit "Just me" esti foarte draguta. Iti doresc Un An Nou fericit. Te pup
Multumesc Marcele pentru urarea frumoasa pe care mi-ai trimis-o. La randul meu iti doresc tot binele din lume si sa fi fericita alaturi de cei dragi. Te pup
Trimiteți un comentariu