

- 8 oua,
- 8 lg. zahar,
- 8 lg. cu varf faina,
- 4 lg. ulei,
- 1 pl. praf copt
Se separa galbenusurile de albusuri. Se freaca galbenusurile cu 5 linguri de zahar apoi se adauga uleiul amestecand continuu. Separat se amesteca faina cu praful de copt si se cerne peste galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu 3 linguri de zahar pana arata ca o bezea. Se adauga usor cu o lingura de lemn in prima compozitie dupa care de da la cuptor aproximativ 40 min.
Crema:
- 2 oua,
- 1/2 cana zahar,
- 2 lg. cacao,
- 1 pachet unt Rama,
- esenta rom,
- 1/2 cana zahar,
- 2 lg. cacao,
- 1 pachet unt Rama,
- esenta rom,
Se pun pe foc mic zaharul si ouale si se amesteca ccontinuu pana da in clocot si se ingroase. Se ia de pe foc si se adauga cacaoa, esenta si apoi untul se amesteca si se da la rece.
Blatul rece se taie in trei, se unge cu crema iar deasupra prajiturii decoram cu bombonele colorate sau la alegere.
Va doresc pofta buna!
Va doresc pofta buna!
4 comentarii:
F.apetisanta! Tot ce este cu cacao ma super intereseaza.Voi nota reteta cu siguranta. Weekend placut!
Arata bine prajiturica ! Felicitari !
Multumesc pentru apreciere Ala
Flori, aceasta reteta este rapida si foarte gustoasa si retetele tale sunt super. Te pup
Trimiteți un comentariu